Depresszió, válság? Nem, előttünk egy szép kihívás, mondja Barcelona edzője

„Elvesztettük a vezetést a táblázatban, a hibahatár akár” valósít edző Luis Enrique.

Ez csak a meccs után a Valencia (1: 2), amikor a riporterek a harmadik bajnoki vereségét magukat.

Ez a Barcelona utolsó történt 2003-ban, amikor a spanyol első osztályban végül hatodik lett. Hasonló csökkenés ebben az évben nem fogja veszélyeztetni a legrosszabb három. De március közepén, szinte mindenkinek volt elképzelhetetlen, hogy ő legyen a címe annak a harcot. Végtére is, minden annyira világos és egyértelmű.

Miután huszonkilenc mérkőzést volt nyolc pont előnnyel Atletico Madrid, a harmadik a Real elvesztette újabb négy ponttal több. De elég négy fordulóban, és vezet a katalán klub csak a atlétika eredmények előtt, és egy ponttal megelőzve a Real.Mindkét jobb kölcsönös mérkőzést, amely abban az esetben egyenlő pontszámot a szezon végén dönt.

„még mindig megvan a kezükben. Ha megnyerjük mind az öt mérkőzést, és mi mesterek. És ez egy csodálatos kihívás „, Enrique vigasztalja.

De az ünnepelt Barcelona híres és négy hetet töltött a terror. Ez idő alatt szerzett egy pont négy bajnoki mérkőzés, Atlético és kiütötte a negyeddöntőbe a Bajnokok Ligájában. Úgy tűnik, a súlyos depresszió.

„Nyolc évig játszott a Barcelona, ​​a második évben voltam az edző, és én még soha nem láttam így a rajongók mögött állt a csapat, mint ma. Semmi sem kritizálni, nem volt szerencséje, „mentegetőzött Enrique csapata.

Tévedsz edző, hogy kritika is lesz bőven.Például teljesítménye Neymar, aki nem szerzi a sorsolás Villarreal március 20-án

A fenntartás dolgozni és az edző. Mire a dolgok rosszra, és meg kell változtatni valamit, azért nincs B-terv Sajnos valójában: a taktikát dugók Pique csúcsán a végén a játék, amely fejleszti rosszul. De ez inkább egy elkeseredett, mint a remény.

Enrique média hibáztatta nestřídal Valencia elleni, ami azt jelezte, hogy a helyettesek hinni.

Barcelona továbbra is meghökkent. Először is, egy csodálatos sorozat 39 mérkőzést nélkül vereség után břídilstvím. Vereség El Clasik San Sebastian, vagy a végén a Bajnokok Ligája nem okoz ilyen sokk a vasárnapi otthoni kollapszus Valencia.Míg a tizenkettedik csapat asztal két hónapja Barcelona elsöpörte a Királyi poháru 7: 0…

„Ha megnézzük a teljesítményt, így nem kell aggódnia. Mi biztosan nem érdemli meg, hogy veszít. Amikor játszunk, mint hogy a cím fog tenni. Meggyőződésem, „mondta középhátvéd Gerard Piqué.

Ha az optimizmus hozzáteszi Piquému teljesítmény Valencia és reményt ad a rajongók keresni jávorszarvas. A többi szezonban Barcelona játszanak a csapatok a tizenharmadik fokára.

 

Leave a comment