Nagy derbi ismét tölteni. Rangers felállt, és bekopogott kelta ki Cup

Mindkét klub magának, bár találkozott utoljára februárban, de akkor is, ha a Rangers League Cup elődöntőjében volt esélye. Elveszett 0: 2, és úgy tűnt, hogy még szüksége lesz egy csomó időt, mielőtt a Celtic ismét játszott vidám játék.

Végül elég kevesebb, mint tizenöt hónappal.

A következő Kupa elődöntőjébe vasárnap Rangers Úgy élt egy szép mese. Led kétszer, minden ellenfél, és telepedett le 2: 2 jött a büntetés thriller. A végén a hetedik sorozatban véletlenül választotta középpályás Celtic Rogić, aki aztán elérje a célját.

A kék-fehér sál a fejük felett rajongók abban a pillanatban forogni, a kapus Foderingham egy lelkes arccal rohanni a csapattársak és az edző Mark Warburton vadul ünnepelt .

„Nagyon örülünk, hogy mi vagyunk a döntőben.És ugyanúgy, örülünk, hogy mi volt megnyerni Celtic rajongók boldogok „, kiáltott fel a mérkőzés után. „Meg kell tartani próbálják csökkenteni a szakadék köztünk. Remélem, hogy hamarosan „.

A rés, amely Warburton beszélt, kezdett 1xbet bónusz kialakulni a 2012 nyarán Abban az időben, a híres Rangers, aki megnyerte a skót cím čtyřiapadesátkrát, beleesett egy mély szakadékba. Hatalmas adósságot, amely elérte a 134 millió fontot, visszavonták, míg a negyedik legmagasabb a versenyt. Abban a pillanatban úgy tűnt rossz a csapat.

De a rajongók soha nem hagyta el a Rangers, a legelső elleni mérkőzés Kelet Stirlingshire jöttek a stadion Ibrox közel ötvenezer!Ez létrehozott egy rekord – nem tudta a negyedik legmagasabb a versenyt a világ bármely pontján, mint a stadion tele volt. Otthon

A teljes standok Rangers vissza fokozatosan jön vissza az életbe. Azonnal fejlett a harmadik osztály, majd gyorsan elindítani magát a másik. Tavaly volt a lap tetejére a verseny jött ki a play-off a Motherwell csapat esett egy feszült mérkőzés végződött tunéziai védő Muhsní rúg az ellenfél fenék egy ököl ütés az orrát.

Az utóíz, de gyorsan eltűntek következő szezonban sikeres volt sokkal jobb az április elején már Rangers élvezte progresszív pártok – négy fordulóban vége előtt a versenyt.

„Elhoztuk tizenegy játékos, tizenhat közülük eltűnt.Alkalmas arra, hogy megszokja egymást, és ennek ellenére nagy morál, „dicsérte az edző, míg körülötte ünnepelte. De nem annyira -, hanem pezsgő játékos megszórt ion italok, mert tudta, hogy továbbra is várja a támadás másik két trófeát. Otthon

Itt először Challenge Cup már a zsákban. A versenyben a csapatok a második, harmadik és negyedik bajnoki vereséget a végső Peterhead 4: 0, mint várták. De előre a végső a skót FA-kupa alatt Celtic volt még sok rajongó álma. Most, a legkeményebb ellenfél az útból, biztosan nem a döntő elleni mérkőzés Hibernian nincs esélye.

A skót bajnokságban remélhetőleg a jövő évben csak most sokkal érdekesebb.Ez a labdarúgás derby hiányzott.

Leave a comment